A szavazáshoz Facebook profil és bejelentkezés szükséges.
Bejelentkezes

A szavazásról és a nyereményekről itt olvashatsz bővebben.

MosolyOlimpia a Facebookon
Tudj meg többet soron következő rendezvényeinkről, és jelentkezz fotózásra!
Duna Plaza
MOSOLYPLAZA 2012
A Duna Plaza MosolyOlimpia rendezvénye

Fotózás:
május 4-től május 13-ig, 10 és 19 óra között a színpadon Kiállítás és online szavazás: május 14-től május 18-ig Eredméyhirdetés és díjátadás: május 19-én, 11 órakor, a színpadon


MosolyOlimpia
Annak ellenére, hogy ma már sok háztartásban van digitális fényképezőgép, melyen évente több száz, több ezer családi kép rögzül, mégis ritkán készül igazán maradandó minőségű fotó. Általában egy vagy több tényező is hiányzik hozzá: megfelelő fényképezőgép, megfelelő szaktudás, megfelelő fények, megfelelő háttér, megfelelő pillanat, stb.
A MosolyOlimpia a régimódi, családi műtermi fotózás különös hangulatát és professzionális eredményét igyekszik belopni a mai városlakók rohanó életébe.

Találjuk meg együtt a Duna Plaza legbájosabb mosolyait!

A rendezvény menete:

Regisztráció
Kérjen egy sorszámos kérdőívet az erre kijelölt helyen. A gyermekeket a kitöltött kérdőív sorszáma alapján, név szerint szólítjuk.

Fotózás
Minden gyermeket azonos körülmények között fotózunk le. Igyekszünk mindent megtenni, hogy néhány szép kép készüljön a gyermekről.

Kiválasztás és Rendelés
Az elkészült képek közül a monitoron ki kell választani azt az egyet, amelyik kikerül a paravánokra és így részt vesz a versenyben!

Ez a kép a Duna Plaza ajándéka! Ingyenesen átvehető május 19-től május 27-ig a fotózás helyszínén. Bármely elkészült képből tetszőleges számú A4-es nyomtatás rendelhető (ár: 1.000Ft/db) , illetve az összes itt készült kép egy CD-re kiírható (ár: 5.000Ft/db). Ezek már másnap reggeltől átvehetőek. A versenyen kívül készítünk képeket testvérekről, szülőkről, nagyszülőkről, barátokról, családokról, stb.! 

Nyomtatás és kiállítás
A jóváhagyott portrét A4-es méretben kinyomtatjuk, és másnap kitesszük a helyszíni paravánokra, illetve feltöltjük a galériába. Így lehetősége van gyermeke képét megmutatni vidéki, külföldi rokonainak, barátainak.

Díjazás
A fotókat a Duna Plaza által felkért zsűri értékeli, és öt korcsoportban oszt ki első, második és harmadik díjat.

Szavazás
A rendezvény közönségdíjára a galériában lehet szavazni.